Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Kan ik de sport bh gemakkelijk ruilen?

Onze webshop biedt al haar klanten een exclusieve en onbeperkte ruilservice aan omdat het kan gebeuren dat je net de verkeerde maat of model besteld hebt.

Heel begrijpelijk en daarom kun je onbeperkt ruilen totdat het juiste model in de juiste maat is gevonden. Het retoursturen kost je slechts een postzegel en wij versturen je nieuwe product steeds GRATIS.

En voordat je het weet weer netjes bij jouw thuisbezorgd

Ruilen via onze online winkel is gemakkelijk je kunt het pakje in iedere brievenbus in de buurt deponeren of afgeven op het postkantoor. En voordat je het weet wordt je omruiling weer netjes bij jouw thuis bezorgd. Je hebt steeds tot veertien dagen na de dag dat je het product hebt ontvangen de tijd om het product te ruilen en deze door ons retour moet zijn ontvangen.

Persoonlijk contact

Je krijgt van ons persoonlijk advies, begeleiding en onze webwinkel heeft de grootste keus en alleen de allerbeste modellen zijn geselecteerd voor onze collectie. De kans op een miskoop is er dus niet en vaak na een keer ruilen ben ook jij geslaagd. Heb je na het passen vragen, twijfel je over de maat of het model, neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bhsupport.nl en wij helpen je graag verder.

Als je gekozen hebt voor onze ruilservice dan is ontbinding van de koopovereenkomst niet meer van toepassing maar kun je net zo lang ruilen totdat het juiste model in de juiste maat is gevonden.

Liever geld terug

Als je niet tevreden bent met een product wat je bij ons hebt aangekocht en je wilt de gehele bestelling of een gedeelte hiervan terugsturen, dan kan dat natuurlijk ook. Alle informatie over ruilen of ontbinden, lees verder »

BEKIJK ALLE SPORT BH’S