Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Sport slips

Sportslips afgestemd op sport en prestaties

Veel van onze sport bh’s worden gefabriceerd met bijpassende sport slips of sportbroekje. Daarmee maak je van je sport outfit een mooi geheel. Maar een slip of short is niet alleen voor de mooi, het materiaal is veel meer berekend op sportactiviteiten dan je standaard lingerie. Een sportbroekje heeft domweg toegevoegde waarde.

 Lees Meer

Sorteer producten
Filter producten
Filter producten
 • Anita sport tight Fitness – atlantique/antraciet

   69,95

  Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL • artikel# AN1685_388

  Luchtig en cool trainen met de Anita sport tight fitness
  View Product
 • ANITA sport slip ‘blue iris’ (ACTIE -50%)

   29,95  14,98

  Bij aankoop van een zwarte Anita sport bh, tijdelijk deze bijpassende tailleslip met 50% korting.

  ANITA Extreme control sport bh zonder beugel, niet-voorgevormd 'Dance'.ANITA sport slip 'blue iris'.
  View Product
 • ANITA Massage sport tight, full length ‘blue iris’

   99,95

  Maten 36 t/m 48 • Productcode AN1695371

  Helpt je benen extra in vorm te brengen, gewoon tijdens het sporten!
  ANITA Massage sport tight, full length 'blue iris'.
  View Product
 • Anita sport tight Fitness – koraal/antraciet

   69,95

  Verkrijgbaar in de maten L • artikel# AN1685_595

  Luchtig en cool trainen met de Anita Active sports tight fitness
  View Product
 • Anita sport tight Fitness – yellow antraciet

   69,95

  Nieuwe limited edition kleur SS2020 • verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL • artikel# AN1685222

  Luchtig en cool trainen met de Anita Active sports tight fitness
  Hippe sport tight in yellow antraciet met bijpassende sport bh in yellow antracietVoorkant sporttight Anita Active in yellow antracietAchterkant sporttight Anita in yellow antraciet
  View Product
 • ANITA Massage short ‘blue iris’

   79,95

  Verkrijgbaar in maten 36 t/m 48 • Productcode AN1691371

  ANITA Massage short 'blue iris'.
  View Product
 • ANITA Massage capri ‘blue iris’

   89,95

  Maten 36 t/m 48 • Productcode AN1693371

  ANITA Massage capri 'blue iris'.
  View Product
 • Anita sport tights Massage full length – python (ACTIE)

   119,95  99,95

  Verkrijgbaar in maten 36 t/m 46 • artikel# AN1696_416

  Helpt je benen extra in vorm te brengen, gewoon tijdens het sporten!
  View Product
 • Anita sport tight Fitness – pool blue

   69,95

  Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL • artikel# AN1685838

  Luchtig en cool trainen met de Anita Active sports tight fitness
  Sport bh met racerback voor hardlopen
  View Product
 • Anita sport tight Fitness- zwart

   69,95

  Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL • artikel# AN1685001

  Luchtig en cool trainen met de Anita active sports tight fitness
  View Product
 • Anita sport tights Massage – zwart

   99,95

  Maten: 36, 38, 40, 42, 44, 46 en 48.

  View Product
 • Anita sportslip – blue iris

   29,95

  Maten: 36, 38 40, 42, 44, 46 en 48

  Maak je setje nu compleet met deze bijpassende Anita sportslip!
  View Product

MEER INFORMATIE OVER JOUW SPORT BH

Tips voor het meten van je bh maat

Voor het vaststellen van je onderwijdte meet je de omvang van je romp vlak onder je borsten. Houd het meetlint goed horizontaal en strak op het lichaam, zodat er geen ruimte tussen het meetlint en de huid zit. Nu weet je de onderwijdte. De bovenwijdte meet je over het grootste deel van je borsten. Meestal is dit ter hoogte van de tepellijn. Meet normaal en niet te strak, wanneer het meetlint insnijdt meet je namelijk onnauwkeurig en dat kan een andere maat opleveren. Het verschil tussen de boven- en onderwijdte bepaalt de cupmaat. Mocht je hier vragen hebben, kun je die stellen op de live chat.

Dit is afhankelijk van je voorkeur voor het support level

Wil je dat je sport bh zo veel mogelijk ondersteuning geeft, draag dan een sport bh die in omvang een maatje kleiner is dan je gewone lingerie, tenzij je natuurlijk al lingerie draagt die heel stevig zit. Wanneer een lichte tot gemiddelde ondersteuning voldoende is of als je een drukkend gevoel als minder prettig ervaart, dan kun je dezelfde maat aanhouden als je lingerie.

Hoe steviger de sport bh aansluit op je lichaam, hoe meer extreme support hij kan geven. Dat bereik je door de maat van de omvang één maat kleiner te nemen. Om dezelfde cupgrootte te behouden, verandert de maataanduiding van de cups mee. Als je normale lingerie maat EU 75B is, heb je voor een sport bh dus maat EU 70C nodig. Wil je meer over dit onderwerp weten? Stel je vraag dan op de live chat.

Bij je keuze voor een sport bh kan de nadruk liggen op ondersteuning of comfort

Kies voor ondersteuning als:
Je sport bh moet zijn afgestemd op de intensiteit en de borstbewegingen die typisch zijn voor je sport. Kies daarom de bij je sport horende support level. Houd je van hardlopen, dan kies je voor extreme support, doe je aan yoga dan ben je gebaat bij low support. Houd je van een zo stevig mogelijke sport bh, ook als je sporten met een lagere bewegings-intensiteit beoefent, kies dan voor een hoge support level. Je borsten worden dan meer ondersteund dan nodig is, maar daar is niets op tegen.

Kies voor comfort als:
Leg je liever de nadruk op draagcomfort, bijvoorbeeld omdat je je al snel ingesnoerd of belemmerd voelt of omdat je een stevige en stugge bh niet prettig vindt zitten, kies dan een model sport bh in de support level die past bij jouw sport, maar niet hoger. Kies in geen geval een sport bh die een lagere support level biedt dan jouw sport nodig heeft, want dan worden je borsten onvoldoende ondersteund. Dit kan op langere duur schade aan je borsten tot gevolg hebben.

Een sport bh met of zonder beugel is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur

Kies sport bh zonder beugel als:
In plaats van de beugel zorgen het stevige materiaal, de goed aansluitende onderband en de versterkte inzetstukken van de sport bh voor een uitstekende ondersteuning van je borsten tijdens iedere inspanning. De cups drukken de borsten aangenaam tegen het lichaam waarbij zowel de zijdelingse als de op- en neerwaartse bewegingen van de borst worden afgeremd. Door de compressie lijken je borsten optisch kleiner. Niets hindert en je sport bh zit altijd gegarandeerd lekker.

Kies sport bh mét beugel als:
De beugels die rondom de cups lopen, geven een mooie ronde vorm en een kleine lift aan je borsten. Ze zorgen ook dat de borsten van elkaar gescheiden blijven. Hierdoor krijgen de borsten tijdens het sporten onafhankelijk van elkaar steun en is onderlinge wrijving niet mogelijk. Een goede sport bh heeft een beugel die je niet voelt en die niet hindert. Alleen als je je sport bh in de verkeerde maat draagt, kunnen de beugels in de oksels of de zijkant van de borsten prikken.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wil je je bh graag uitproberen zonder direct online te moeten bestellen of, stel je prijs op persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom om op afspraak te komen passen. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden. E-mail info@bhsupport.nl, maak je afspraak via de live chat of bel 036 5371702, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Dezelfde dag verstuurd

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Zijn ze vóór 12.00 besteld? Dan worden ze dezelfde werkdag nog verstuurd.

Gratis verzending

Premium producten worden binnen Nederland en Europa gratis thuisbezorgd. Als brievenbuspakje passen ze door de brievenbus, ook als je niet thuis bent. [Nederlandse bestellingen zijn traceerbaar met track & trace. De post bezorgt standaard binnen twee werkdagen.]

Onbeperkte omruilservice

Product past niet goed of model is niet geschikt? Je kunt onbeperkt ruilen totdat je tevreden bent. Het retoursturen van een brievenbuspakketje kost je slechts verzendkosten. Wij versturen je nieuwe product gratis.

14 dagen bedenktijd

Zie je van je bestelling af? Je kunt de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maximaal binnen 14 dagen na ontvangst van het product, op je bankrekening teruggestort.