Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Freya

Freya bh lingerie: indrukwekkend in grote maten

Freya bh produceert prachtige lingerie bh’s in een groot maatbereik, met een specialisatie in de grotere maten. Een opvallend kenmerk van Freya is de duidelijkheid en kracht van de ontwerpen. Saaie bh’s voor grijze muisjes zul je hier niet vinden. Welk model je ook kiest, het voegt nadrukkelijk iets toe aan jouw persoonlijkheid!

 Lees Meer

Sorteer producten
Filter producten
Filter producten
 • NIEUW IN

  FREYA Snapshot T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘Deep emerald’

   54,95

  EU maten 70-85 C, 60-85D-J, 60-80 K en 65-75 L • Productcode AA400933DPE

  Combineer met bijpassende string of slip, speciaal voor jou met 20% korting!
  Freya snapshot T-shirt bh in de kleur emerald.Freya snapshot T-shirt bh in de kleur emerald.Freya snapshot T-shirt bh in de kleur emerald.Freya snapshot T-shirt bh in de kleur emerald.Freya snapshot T-shirt bh in de kleur emerald.
  View Product
 • PRE-ORDER NU!

  FREYA Snapshot bralette zonder beugel ‘Deep emerald’

   39,95

  Maten XS t/m XL (cup D t/m H) • Productcode AA400917DPE

  Super comfortabele en sexy bralette, beugelvrij.
  Freya snapshot bralette in de kleur emerald.Freya snapshot bralette in de kleur emerald.Freya snapshot bralette in de kleur emerald.Freya snapshot bralette in de kleur emerald.Freya snapshot bralette in de kleur emerald.
  View Product
 • NIEUW IN

  FREYA Snapshot plunge beugelbh ‘Deep emerald’

   44,95

  EU maten 70-80C, 60-85 D-H en 60-80 I • Productcode AA400921DPE

  Combineer met bijpassende string of slip, speciaal voor jou met 20% korting!
  Freya snapshot plunge bh in de kleur emerald.Freya snapshot plunge bh in de kleur emerald.Freya snapshot plunge bh in de kleur emerald.Freya snapshot plunge bh in de kleur emerald.
  View Product
 • NIEUW IN

  FREYA Snapshot slip ‘Deep emerald’

   19,95

  Maten XS t/m XL • Productcode AA400950DPE

  Bij aankoop van de FREYA Snapshot bh, speciaal voor jou deze bijpassende slips met 20% korting.
  Freya snapshot slip in de kleur emerald.Freya snapshot slip in de kleur emerald.Freya snapshot slip in de kleur emerald.Freya snapshot slip in de kleur emerald.
  View Product
 • NIEUW IN

  FREYA Snapshot string ‘Deep emerald’

   16,95

  Maten XS t/m XL • Productcode AA400970DPE

  Bij aankoop van de FREYA bh Snapshot, speciaal voor jou deze bijpassende string met 20% korting.
  Freya snapshot string in de kleur emerald.Freya snapshot string in de kleur emerald.Freya snapshot string in de kleur emerald.
  View Product
 • PRE-ORDER NU!

  FREYA Snapshot bralette zonder beugel ‘Noir’

   39,95

  Maten XS t/m XL (cup D t/m H) • Productcode AA400917NOR

  Super comfortabele en sexy bralette, beugelvrij.
  Freya snapshot bralette in de kleur noirFreya snapshot bralette in de kleur noirFreya snapshot bralette in de kleur noirFreya snapshot bralette in de kleur noirFreya snapshot bralette in de kleur noir
  View Product
 • PRE-ORDER NU!

  FREYA Snapshot plunge beugelbh ‘Noir’

   44,95

  EU maten 70-80C, 60-85 D-H en 60-80 I • Productcode AA400921NOR

  Combineer met bijpassende string of slip, speciaal voor jou met 20% korting!
  Freya snapshot plunge bh in de kleur noirFreya snapshot plunge bh in de kleur noirFreya snapshot plunge bh in de kleur noirFreya snapshot plunge bh in de kleur noirFreya snapshot plunge bh in de kleur noir
  View Product
 • PRE-ORDER NU!

  FREYA Snapshot slip ‘Noir’

   19,95

  Maten XS t/m XL • Productcode AA400950NOR

  Bij aankoop van de FREYA Snapshot bh, speciaal voor jou deze bijpassende slips met 20% korting.
  Freya snapshot slip in de kleur noirFreya snapshot slip in de kleur noirFreya snapshot slip in de kleur noirFreya snapshot slip in de kleur noir
  View Product
 • PRE-ORDER NU!

  FREYA Snapshot string ‘Noir’

   16,95

  Maten XS t/m XL • Productcode AA400970NOR

  Bij aankoop van de FREYA bh Snapshot, speciaal voor jou deze bijpassende string met 20% korting.
  Freya snapshot string in de kleur noirFreya snapshot string in de kleur noirFreya snapshot string in de kleur noirFreya snapshot string in de kleur noir
  View Product
 • NIEUW IN

  FREYA Idol T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart’

   57,95

  EU maten 70-85 B-C, 60-85 D-J, 60-80 J-K en 65-75 L • Productcode AA1050BLK

  T-shirt bh met beugel, naadloze voorgevormde cups voor een mooie natuurlijke vorm.
  Freya T-shirt bh met beugel Idol - zwart.Freya IDOL T-shirt bh met beugel, voorgevormd 'zwart'.Freya IDOL T-shirt bh met beugel, voorgevormd 'zwart'.Freya IDOL T-shirt bh met beugel, voorgevormd 'zwart'.Freya IDOL T-shirt bh met beugel, voorgevormd 'zwart'.
  View Product
 • NIEUW IN

  FREYA Idol T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘Coffee roast’

   57,95

  EU maten 70-85 B-C, 60-85 D-J, 60-80 J-K en 65-75 L • Productcode AA1050CRT

  T-shirt bh met beugel, naadloze voorgevormde cups voor een mooie natuurlijke vorm.
  freya-idol-t-shirt-bh-coffee-roastfreya-idol-t-shirt-bh-coffee-roast.FREYA Idol T-shirt bh met beugel, voorgevormd 'Coffee roast'.
  View Product
 • NIEUW IN

  FANTASIE Smoothease tailleslip 2328, invisible stretch ‘Coffee roast’

   14,95

  Elke vrouw past deze “one-size-fits-all” tailleslip van maat S t/m 2XL • Productcode FL2328CRT

  Ideale basis-serie, zo comfortabel dat je er elke dag wel een aan zult willen hebben!
  FANTASIE Smoothease tailleslip 2328, invisible stretch 'Coffee roast'.FANTASIE Smoothease tailleslip 2328, invisible stretch 'Coffee roast'.FANTASIE Smoothease tailleslip 2328, invisible stretch 'Coffee roast'.FANTASIE Smoothease tailleslip 2328, invisible stretch 'Coffee roast'.
  View Product

MEER INFORMATIE OVER JOUW LINGERIE

Tips voor het meten van je bh maat

Voor het vaststellen van je onderwijdte meet je de omvang van je romp vlak onder je borsten. Houd het meetlint goed horizontaal en strak op het lichaam, zodat er geen ruimte tussen het meetlint en de huid zit. Nu weet je de onderwijdte. De bovenwijdte meet je over het grootste deel van je borsten. Meestal is dit ter hoogte van de tepellijn. Meet normaal en niet te strak, want wanneer het meetlint insnijdt meet je namelijk onnauwkeurig en dat kan een andere maat opleveren. Het verschil tussen de boven - en onderwijdte bepaalt de cupmaat. Mocht je hier vragen hebben, kun je die stellen op de live chat.

Zo bepaal je de juiste bandwijdte en cupmaat

De cupmaat is relatief aan de omvang dus de de grootte van de cups verandert mee zodra de onderwijdte toeneemt. Wil je de onderband van je lingerie bh een maatje groter of kleiner zodat het wat losser of juist steviger aanvoelt, kun je de volgende regel aanhouden:

Wil je de omvang van de band groter, dan wordt de cupmaat één maat kleiner. Waneer je de omvang van de band juist kleiner wilt, dan wordt de cupmaat één maat groter. Het systeem van bh maten zit complex in elkaar. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via de live chat.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wil je je bh graag uitproberen zonder direct online te moeten bestellen of, stel je prijs op persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom om op afspraak te komen passen. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden. E-mail info@bhsupport.nl, maak je afspraak via de live chat of bel 036 5371702, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Dezelfde dag verstuurd

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Zijn ze vóór 12.00 besteld? Dan worden ze dezelfde werkdag nog verstuurd. Als je bestelling overgedragen is aan DHL, ontvang je een Track & Trace code per e-mail en je wordt op de hoogte gehouden van jouw (brievenbus)pakketje.

Gratis verzending vanaf € 30

Bestel bij ons gemakkelijk online én laat het thuis bezorgen! Brievenbuspakjes passen door de brievenbus, ook als je niet thuis bent. Bestellingen vanaf € 30 betaal je géén verzendkosten binnen Nederland en België, is het bedrag lager dan zijn de verzendkosten slechts € 2,95.

Unieke ruilservice

Product past niet goed of model is niet geschikt? Onze webshop biedt je een onbeperkte ruilservice aan omdat het kan gebeuren dat je net de verkeerde maat of het verkeerde model besteld hebt. En voor je het weet, wordt je omruiling weer netjes en gratis bij jou thuisbezorgd.

14 dagen bedenktijd

Zie je van je bestelling af? Dat kan natuurlijk ook, je hebt hiervoor 14 dagen bedenktijd. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, binnen 14 dagen via iDEAL op je bankrekening of creditcard teruggestort.