Wat is de levertijd van mijn bestelling | BHsupport

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Wat is de levertijd?

Levertijd staat vermeld bij iedere bestelknop

Op elke webpagina van de producten staat bij de bestelknop de levertijd vermeld, zo ook per product in de bevestiging die je direct na het bestellen per e-mail van ons ontvangt. Heb je meerdere producten besteld, is de levertijd van de hele bestelling gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Wij streven ernaar je bestelling conform de aangegeven levertijd zo snel mogelijk te versturen.

Geen (bevestiging)e-mail ontvangen

Iedere klant ontvangt altijd en direct na het bestellen een geautomatiseerde e-mail met de gegevens van de bestelling. Helaas door de spamfilters en algoritme van e-mail programma’s verdwijnen deze e-mails vaak in de ongewenste- of reclameboxen van onze klanten. Je kunt dit zoveel mogelijk voorkomen door in het menu van ‘ongewenste e-mail’ aangeven dat het gewenste mail is. De mail wordt dan verplaatst naar je inbox en je kunt ons als afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders. De volgende mails zullen dan direct naar je inbox gaan.

Bestelling is onderweg

Jouw brievenbuspakje of pakket, afhankelijk van de bestelling, wordt verstuurd via DHL. Als de zending is overhandigd aan DHL, houdt DHL je op de hoogte via de track & trace informatie die je per e-mail ontvangt. Zo kun je de zending volgen totdat het bi je thuis wordt bezorgd.

Wat als product nu niet leverbaar is?

In de regel zijn de producten die op de website staan allemaal beschikbaar, helaas kan het heel soms voorkomen dat (tijdelijk) een bepaalde maat / kleur toch niet te leveren is. Het kan zijn dat er een foutje zit in onze voorraad zit of dat het een uitlopend product is die niet meer kan worden aangevuld. Voor dit zijn we natuurlijk afhankelijk van de informatie die leveranciers ons verschaffen en zodra een leverancier aangeeft dat een bepaalde maat / kleur niet meer leverbaar is, veranderen wij dit uiteraard direct op de website.

Voor het uitzonderlijke geval dat een product onverwachts niet meer leverbaar is wordt je daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. We zullen dan gezamenlijk kijken wat voor jou de beste oplossing is. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Hetzelfde model in een andere kleur of een vergelijkbaar model
  • Tijdelijk wachten op de nieuwe productie
  • Bestelling annuleren, het bedrag wordt binnen veertien dagen terug gestort

Kan ik mijn producten ook ophalen?

Woon je of ben je in buurt van Almere en wil je de bestelling niet laten verzenden maar afhalen? Dat kan natuurlijk altijd, stuur ons dan even een e-mail (info@bhsupport.nl) om een afspraak te maken zodat wij het klaar kunnen leggen voor je. Producten kunnen niet bij BHSupport gepast worden.