Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Hoe kan ik betalen?

  • iDEAL
  • MasterCard, Visa en V PAY
  • Bancontract (Mister Cash)
  • Vooruitbetaling via bankoverschrijving

.
iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je rekent af in jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Voor deze betaalmethode brengen wij geen extra kosten in rekening.

  • Je bestelling wordt mits voor 12:00 uur in de regel nog dezelfde werkdag verstuurd, tenzij er een levertijd bij het product vermeld is

.
Creditcard

Je kunt bij ons ook betalen met een creditcard en voor deze betaling brengen wij geen extra kosten in rekening. Wij accepteren Visa, MasterCard en V PAY.

  • Zodra wij je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen wij je bestelling de eerstvolgende werkdag, tenzij er een levertijd bij het product vermeld is

.
Bancontract (Mister Cash)

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact (Mister Cash). Je kunt direct je bestelling betalen en voor deze betaalmethode brengen wij geen extra kosten in rekening.

  • Mits voor 12:00 uur wordt in de regel je bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd, tenzij er een levertijd bij het product vermeld is

.
Vooruitbetaling via bankoverboeking

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van BHsupport overmaakt. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling, hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen en verwerkt hebben, e-mailen we je en versturen we de bestelling nog dezelfde dag – tenzij er een levertijd bij het product vermeld is.

  • Bestellingen die niet betaald zijn komen na veertien dagen automatisch te vervallen

.

Deze week in de spotlight: ROSA FAIA 'BEACH ROMANCE' bikini's en badpakken. Jouw voordeel 20% KORTING en strandtas CADEAU!

Je kortingscode is HOLIDAY
X