Hoe gaat de verzending, gratis thuisbezorgd vanaf €50,- │ BHsupport

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Hoe gaat de verzending?

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra we je bestelling en betaling ontvangen hebben beginnen wij met de voorbereiding van jouw bestelling. Bestellingen worden zoveel mogelijk verstuurd via brievenbuspost door DHL en wij verpakken het product(en) in duurzame verzendzakken van brievenbusformaat.

Zo pakken wij bijvoorbeeld een bh opgevouwen in, zodat het geen pakketpost hoeven te worden. Het grote voordeel van een brievenbuspakje is dat de envelop door de brievenbus past en daarom altijd bezorgd kan worden, ook als je niet thuis bent.

  • Grotere bestellingen of producten die niet in een brievenbusenvelop passen worden als pakketpost met DHL verstuurd
  • Bestellingen van één één slipje of een ander klein product wordt via PostNL als brief verstuurd zonder Track & Trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de €50,- verzenden wij gratis binnen Nederland en België. Verzendkosten naar andere Europese landen zijn op aanvraag. BH Support verzendt geen pakketten naar landen buiten de EU.

  • Is je bestelling onder de €50,- dan bedragen de verzendkosten slechts €3,95.

Kan ik mijn zending met een track & trace code volgen?

Als je bestelling overgedragen is aan de bezorgservice van DHL, ontvang je een Track & Trace code per e-mail en je wordt op de hoogte gehouden van jouw (brievenbus)pakketje.

Ik ben op het moment van bezorging niet thuis

Het (brievenbus)pakketje wordt bij jouw bezorgadres aangeboden. Het grote voordeel van een brievenbuspakje is dat de envelop door de brievenbus past en daarom altijd bezorgd kan worden, ook als je niet thuis bent. Ingeval je bestelling als pakket is verstuurd en er is niemand aanwezig, dan wordt het bij de buren gebracht. Als het pakketje door DHL niet afgeleverd kan worden bij buren wordt jouw pakketje naar een DHL-locatie gebracht. Vergeet bij het ophalen je legitimatie niet.

Wanneer kan ik de bestelde producten thuis verwachten?

In de meeste gevallen wordt de bestelling in Nederland binnen een of twee werkdagen erna bezorgd (met uitzondering van de zondag). Een of twee werkdagen is een indicatie en de duur kan beïnvloed worden door drukke posttijden, feestdagen, vakantieperiode etc. Het kan dus wel eens voorkomen dat het wat langer duurt en DHL of PostNL met wat vertraging de bestelling aflevert. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop de bestelling wordt afgeleverd omdat wij geen enkele invloed hebben op het verzend- en afleverproces bij DHL of PostNL. Uiteraard streven DHL en PostNL ernaar de genoemde bezorgtijd te realiseren, maar geeft geen garanties.

  • Bezorging in België, Duitsland en andere Europese landen
    De bezorgtijd voor de verzending hangt af van de bestemming, bijvoorbeeld naar dichtstbijzijnde landen is dit gemiddeld 3 tot 4 dagen