Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Kortingscode

Waar vind ik een kortingscode voor BHSupport.nl

BHSupport geeft altijd korting aan haar klanten door de bestelling gratis op te sturen, zo ook bij het omruilen. Daarnaast maken wij regelmatig voor onze trouwe klanten aantrekkelijke kortingscodes bekend. Zo profiteer je van korting op jouw nieuwe sport bh, lingerie of badkleding items! Deze actiecodes communiceren wij altijd via:

Aanmelding op nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de website via het balkje onderaan de website (code wordt via de e-mail verzonden).

In onze nieuwsbrief
We hebben vaak acties in onze nieuwsbrief met kortingscodes. Dus ook na jouw aanmelding is het lucratief om lid te blijven van onze club nieuwsbrieflezers.

Review
Geef ons een review bijvoorbeeld op de website van Trustpilot.

Op Instagram
Volg onze Instagram pagina, ook daar vind je regelmatig kortingscodes. Plus leuke nieuwtjes, berichtjes en win acties waarbij je mooie prijzen kunt winnen!

Op Facebook
Like onze Facebook pagina, ook daar vind je regelmatig kortingscodes. Plus leuke nieuwtjes, berichtjes en win acties waarbij je mooie prijzen kunt winnen!

Hoe gebruik ik de kortingscode?

Om een kortingscode te kunnen gebruiken, kun je nadat je je producten hebt gekozen de code invoeren in het afrekenproces. Bij het invoeren van de code is het verstandig de code te kopiëren en te plakken (zonder opmaak) zodat je geen vergissingen maakt met bijvoorbeeld letters of cijfers.

Daarna druk je op de knop “KORTINGSBON TOEPASSEN”. Er zal een melding in beeld verschijnen dat de kortingscode met succes is verwerkt en het te betalen bedrag wordt direct verminderd met jouw korting.

Is de prijs niet aangepast na het invoeren van de code? Dan is de code niet verwerkt. Vul opnieuw de code in en druk op ‘kortingsbon toepassen’. LET OP: vergeet de kortingscode niet, we passen ‘m niet met terugwerkende kracht toe.

Wat kan ik doen bij een foutmelding

  • Controleer of je de kortingscode goed gespeld hebt.
  • Controleer de voorwaarden van de actie, met name de minimale aankoopwaarde, op welke items/merk de actie betrekking heeft en de actieperiode.

Veelgestelde vragen met betrekking tot kortingscodes

Wanneer geven jullie kortingscodes uit?
We vertellen niet op voorhand wanneer we acties starten. Hou daarom onze Facebook en onze nieuwsbrief in de gaten. Maar wacht niet te lang met bestellen… Anders zijn jouw favoriete items uitverkocht!

Ik ben mijn kortingscode vergeten. Wat nu?
Wij geven geen korting achteraf en we maken hier geen uitzondering op. Let daarom goed op dat je de kortingscode gebruikt en dat je op ‘kortingsbon toepassen’ hebt geklikt. De korting is zichtbaar in het scherm.

Mijn kortingscode doet het niet. Wat nu?
Voldoet jouw kortingscode aan alle voorwaarden en krijg je naar jouw idee onterecht een foutmelding, chat dan met ons vóórdat je de order plaatst. Noem in jouw chatbericht wel jouw kortingscode, anders weten we niet waar het over gaat. We helpen je graag verder.

Ik heb besteld en nu zie ik ineens een kortingscode. Kan ik alsnog korting krijgen?
Korting geldt alleen wanneer de kortingscode gebruikt is, wij geven geen kortingen achteraf.

Ik heb meerdere kortingscodes. Wat nu?
Je kunt één kortingscode per order gebruiken. Kies altijd de voor jou meest gunstige kortingscode.

Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief bij het plaatsen van de bestelling en kon de code niet eerder gebruiken. Kan de korting nog toegepast worden?
Wanneer je de kortingcode pas hebt ontvangen nadat je de order geplaatst hebt, wordt de korting niet achteraf nog toegepast. Je kunt de code wel bewaren voor een volgende order, mits deze op dat moment dan nog geldig is.

Gelden er voorwaarden bij een kortingscode?
Het kan voorkomen dat bij een bepaalde actie of kortingscode voorwaarden verbonden worden. Bijvoorbeeld een minimale orderwaarde of specifieke productgroep waarop de korting van toepassing is. De voorwaarden staan dan bij de kortingscode vermeld of er wordt naar verwezen. Korting kan komen te vervallen wanneer niet (meer) aan de voorwaarden wordt voldaan, bijvoorbeeld na retournering en bij ruilen van producten.