Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Kortingscode, kortingsbon

BHsupport geeft altijd korting aan haar klanten door de bestelling gratis op te sturen, zo ook bij het omruilen. Daarnaast maken wij regelmatig voor onze trouwe klanten aantrekkelijke kortingscodes bekend. Zo profiteer je van korting op jouw nieuwe (sport)bh items! Deze actiecodes communiceren wij altijd via onze nieuwsbrieven.

Mis niets meer en vul hier e-mail adres in. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van eventuele kortingscodes, de laatste nieuwe merken, trends, shop en andere mooie aanbiedingen.

 

Kortingscode inwisselen
Om een kortingscode te kunnen gebruiken, kun je nadat je je artikelen hebt gekozen de code invoeren in het afrekenproces.  Bij het invoeren van de code is het verstandig de code te kopiëren en te plakken zodat je geen vergissingen maakt met bijvoorbeeld hoofdletters of cijfers. Daarna druk je op de knop “Kortingsbon toepassen”. Er zal een melding in beeld verschijnen dat de kortingscode met succes is verwerkt en het te betalen bedrag wordt direct verminderd met jouw korting.

Is de prijs niet aangepast na het invoeren van de code? Dan is de code niet verwerkt. Vul opnieuw de code in en druk op ‘Kortingsbon toepassen’.