Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Skiny ondergoed en pyjama's voor tieners en jonge meiden

Het trendy merk SKINY biedt voor tieners en jonge meiden prachtig ondergoed, pyjama’s en badmode met een variëteit aan modellen en prints tegen aantrekkelijke prijzen. Ondergoed en pyjama’s voor meisjes moet vooral lekker en gemakkelijk zitten. Of het nu een topje met bijpassende slipjes of een behaaglijke pyjama is: het SKINY ondergoed en de SKINY pyjama’s hebben een hoog draagcomfort. En minstens even belangrijk dat onze meiden hun ondergoed en pyjama leuk vinden en zich er prettig in voelen. En natuurlijk willen de meiden daarover zelf meebeslissen. Bovendien hebben opgroeiende kinderen regelmatige andere kleren nodig. Voor je het weet, zijn ze toe aan een grotere maat. Dat brengt ons bij de laatste belangrijkste eis: het ondergoed en pyjama’s moet betaalbaar zijn. Dat betekent dat je in onze webshop hoogwaardige, goed geprijsde en hippe SKINY ondergoed, pyjama’s en badmode voor je dochter vindt in de leeftijd van tiener tot jong volwassenen. Het maatbereik van SKINY loopt van 152, 164, 176 en 36, 38, 40, 42 en 44. Bekijk de gehele SKINY collectie in onze webshop

Bestel nu je dochters eerste SKINY bh en SKINY ondergoed online!

Met de mooie bh’s van SKINY en het mooie SKINY ondergoed gaat je dochter het hele etmaal door cool gekleed en zorg je ervoor dat ze altijd lekker in haar vel zit. De bh’s en ondergoed van SKINY zijn gemaakt van zachte en fijne materialen, zoals katoen en microvezel, van goede kwaliteit en dus fijn en comfortabel om te dragen. Tegelijkertijd zorgt het coole design ervoor dat je dochter het bijna jammer zal vinden om ze te bedekken met een shirt. Daarnaast wordt het voor tienermeiden ook tijd om een topje of bh te dragen en om hieraan te wennen zijn de meeste SKINY topjes en bh’s speciaal zonder beugels. Het voordeel van SKINY is dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Ieder seizoen weer in nieuwe thema’s, kleuren en leuke prints. Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk onze SKINY collectie voor tieners en jonge meiden en bestel je dochters ondergoed vanuit huis.

SKINY pyjama niet alleen voor in bed, bestel je dochters nieuwe pyjama nu online

De meeste tieners en jonge meiden slapen in een pyjama of in een nachthemd. Houd jouw dochter er ook zo van om ’s avonds vroeg of juist ’s ochtends nog iets langer haar pyjama aan te houden? Dan is zij absoluut niet de enige. Het is daarom zo leuk om voor haar een SKINY pyjama of SKINY nachthemd te kopen die helemaal in haar style is. Want wat is nu gezelliger dan dat je dochter blij is met een lekkere comfortabele, zachte SKINY pyjama of SKINY nachthemd en samen jullie naar een favoriete film of serie kijken?
We hebben de nieuwste pyjama trends, wat dacht je van de SKINY nachthemden, pyjamashirts en oversized shirts met coole prints. We volgende de collectie van SKINY op de voet en voegen voortdurend nieuwe items toe. De meeste zijn losse pyjamabroeken en slaapshirts, die stuk voor stuk leuk met elkaar te combineren zijn. Natuurlijk zijn er ook mooi SKINY slaapnachthemden in onze collectie, om los te dragen of samen met een broek.

De nieuwste SKINY collectie winter 2021/2022 met 20% korting

Bekijk de gehele SKINY collectie in onze webshop. Heb jij een mooi setje SKINY ondergoed voor je dochter gevonden? Of is je oog gevallen op die vrolijke pyjama? Bestel nú en profiteer van onze 20% kortingsactie en gratis verzending. De korting is vanaf een minimale bestelling van € 50.-  en je kortingscode is: SKINY.