ROSA FAIA badmode 2021 - Indian Heat bikini's en badpak | BHSUPPORT

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Nieuwe ROSA FAIA badmode 2021 - Indian Heat

Of je nou op vakantie gaat, of van plan bent de hele zomer op het Nederlandse strand door te brengen, een leuke nieuwe bikini is zeker weten een musthave. Ontbreekt een toffe ROSA FAIA bikini of badpak ook nog in jouw koffer? Klik dan nu voor de nieuwste Indian Heat bikini’s en badpak van ROSA FAIA!

ROSA FAIA Indian Heat "Mix & match' bikini's

Ben jij al klaar voor je vakantie? De vakantie is geboekt, je koffer is bijna gepakt en binnenkort ben jij op je favoriete vakantiebestemming. Naast de zwierige jurkjes en je favoriete slippers, heb je op het strand natuurlijk ook een bikini of badpak nodig. Je kunt natuurlijk eentje meenemen die al vijf jaar in je kast ligt, maar hoe leuk is het om ook hier mee uit te pakken?

Indian Heat badmode collectie van ROSA FAIA is geïnspireerd door de dromerige kleuren van de Stille Zuidzee! De Indian Heat bikini tops en bikini broekjes kunnen onderling worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld de Indian Heat bikini top met een Shiny basics bikini broekje in de effen kleur dragen die terugkomt in het topje of omgekeerd.

Alle maat variaties zijn mogelijk

Niet iedereen heeft hetzelfde postuur. Heb je een verschil in maat voor de boven- en onderkant, dan heb je de mogelijkheid de Indian Heat bikini topjes & broekjes te “mixen” en precies af te stemmen op je figuur. Maar wat je ook kiest: allemaal geven ze de ondersteuning die je nodig hebt voor jouw nieuwe bikini look.

 • S A L E

  ROSA FAIA Indian Heat big cup bikini met beugel, niet-voorgevormd ‘Sibel’

   79,95
   25,00

  Laatste maten • Productcode B_RO_M1_8775-1_306

  Stevige bikini top met beugel, big cup model, niet-voorgevormd cups met sidesupport.
  Rosa Faia Indian heat bikini broekje.Rosa Faia Indian heat bikini top.Rosa Faia Indian heat bikini top.
  View Product
 • S A L E

  ROSA FAIA Indian Heat bikini broekje ‘casual’

   29,95
   20,00

  Laatste maten - Productcode B_RO_M1_8805-0_306

  Medium hoog bikini broekje.
  ROSA FAIA Indian Heat bikini broekje ‘casual’.Rosa Faia Indian heat bikini broekje.
  View Product