Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

ONTDEK DE PASSIONATA LINGERIE COLLECTIE-TRENDS SS2021

Fun, flirty en fashionable: de nieuwe zomer collectie 2021 van PASSIONATA is gebaseerd op alles waar het Franse lingeriemerk voor staat, maar dan in een verleidelijk zomers jasje gestoken.
De nieuwe collectie 2021 van PASSIONATA heeft zowel trendy als verleidelijke setjes. Naast de bekende en tijdloze pasvormen, zoals de Plunge T-shirt bh en de Memory T-shirt bh, kent de collectie ook enkele trendy bralettes. De mooie kleuren en verfijnde details zorgen voor het ultieme zomergevoel.

Nieuwe kleuren

Naast de nieuwe lijnen zijn er ook heel wat bestaande lijnen met nieuwe kleurtoevoegingen. Eén daarvan is de Brooklyn-lijn. Voor SS21 zijn er twee limited edition kleuren, namelijk Tutu Pink en Khaki. Ook Georgia, bekend van de prachtige kanten bralette, kent dit voorjaar een nieuw kleurenpakket. Zo is deze lingerie komend seizoen tijdelijk verkrijgbaar in Cassis en Pink Pearl. Ook de lingerie uit de Manhattan-lijn heeft limited edition setjes in een Titane Grey erbij gekregen. En tot slot de White Nights-lijn komt in een minty zomerkleur Atoll en Tutu pink.

PASSIONATA lingerie altijd spannend
Lingerieliefhebbers die houden van kleurrijke en modieuze trends en die graag verschillende facetten van hun persoonlijkheid laten zien, zullen dol zijn op de onmiskenbare PASSIONATA-lingerie. Fris, eigentijds en altijd flirterig, PASSIONATA-lingerie is passend verleidelijk en biedt bh-stijlen van fijne stoffen en bijzondere details. Bijpassende shorties, slips en tanga’s hebben dezelfde kwaliteiten en maken zo je lingerielade perfect af. De ontwerpen zijn van Franse komaf en gemaakt van materiaal van een hoge kwaliteit.

De hele Passionata collectie bekijk je hier »

 • PASSIONATA Georgia bralette bh beugelvrij, niet-voorgevormd ‘zwart’

   39,95

  Maten S, M en L • Productcode P76950_011

  Combineer met bijpassende tanga of shorty - speciaal voor jou met 20% korting!
  PASSIONATA Georgia bralette bh beugelvrij, niet-voorgevormd ‘zwart’.PASSIONATA Georgia bralette bh beugelvrij, niet-voorgevormd ‘zwart’.PASSIONATA Georgia bralette bh beugelvrij, niet-voorgevormd ‘zwart’.PASSIONATA Georgia bralette bh beugelvrij, niet-voorgevormd ‘zwart’.
  View Product
 • PASSIONATA Georgia triangle bh met beugel, niet-voorgevormd ‘zwart’

   39,95

  EU maten B C D E 70-85 en F 70-80 • Productcode P76910_011

  Combineer met bijpassende tanga of shorty - speciaal voor jou met 20% korting!
  PASSIONATA Georgia triangle bh met beugel, niet-voorgevormd ‘zwart’.PASSIONATA Georgia triangle bh met beugel, niet-voorgevormd ‘zwart’.
  View Product
 • PASSIONATA Manhattan beugelvrije triangle bh, voorgevormd ‘zwart’

   39,95

  Maten S, M en L • Productcode P48D50_011

  Combineer met bijpassende tanga of shorty - speciaal voor jou met 20% korting!
  PASSIONATA Manhattan beugelvrije triangle bh, voorgevormd ‘zwart’PASSIONATA Manhattan beugelvrije triangle bh, voorgevormd ‘zwart’.
  View Product
 • PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart’

   49,95

  EU maten B C 70-85, D E F 65-85 en G 65-80 • Productcode P57010_011

  Combineer met bijpassende tanga of shorty - speciaal voor jou met 20% korting!
  PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.PASSIONATA Brooklyn plunge T-shirt bh met beugel, voorgevormd ‘zwart'.
  View Product