Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Yes, de voorpret op de zomer kan met deze BURANO bikini’s van FANTASIE beginnen!

Heb je de eerstvolgende vakantie al geboekt? Of ben je van plan dat te doen? Niks leukers dan die voorpret! Je kunt de voorpret van jouw volgende vakantie vergroten door nu op gemakje door de nieuwe collectie BURANO bikini’s, tankini en badpak van FANTASIE te gaan. Ga er dus maar goed voor zitten – zet eventueel je zonnebril alvast op – en scoor die nieuwe, leuke bikini! Waan je alvast in tropische temperaturen en shop nu je nieuwe BURANO bikini.

Profiteer nu van onze lente-actie, 5% korting op de nieuwste FANTASIE bikini’s, tankini’s en badpakken. Gratis thuisbezorgd EN je krijgt een strandtas cadeau met code: SS21

Laat die zonnige zomerdagen maar komen!

Ben jij ook zo gek op bikini’s? Alles aan de bikini schreeuwt zomer! Zon, zee, strand: bikini! Heerlijk. Of je nu naar het buitenland op vakantie gaat of besluit om dit jaar in eigen land door te brengen, jij voelt je pas écht in je element als je in de buurt van water bent. Heerlijk zonnend en zwemmend aan het strand, in een gezellig buitenzwembad of een van de vele natuurwateren die ons land rijk is. Je geniet als je vanaf een boot een duik kunt nemen en je komt tot rust als de warme zonnestralen je huid laten tintelen.

Een heerlijke stranddag of zonvakantie begint bij een BURANO bikini, tankini of badpak

Je hebt keuze uit 3 verschillende BURANO bikini tops met beugel, een bandeau, een bralette en een fullcup model. De beugels in de BURANO bikini tops bieden extra ondersteuning en zorgen ervoor dat de bikini in het juiste model blijft. En dat is heel belangrijk. Een bikini moet goed zitten, wanneer je deze past, maar ook daarna moet de bikini goed blijven zitten. Je wilt je vrij kunnen bewegen en ook tijdens het zwemmen of tijdens een potje volleybal op het strand moet de bikini goed blijven zitten. Daar hebben ze bij FANTASIE goed over nagedacht en zijn de BURANO bikini’s vanuit dit oogpunt gemaakt.

Bij de BURANO bandeau lijkt het alsof de bikinitop om je borsten is gewikkeld. Je kunt de top strapless of met bandjes dragen als halter. Voel je je meer thuis bij een klassieke versie van een bikini bovenstuk? Kies dan voor de BURANO fullcup model met extra side support. Mag het van jou wel een beetje spannend zijn? Probeer dan de BURANO bralette met dunne spaghettibandjes en die je in hoogte kan variëren.

Naast de Burano bikini tops is er ook een BURANO tankini. Deze flatteert een buikje en is daarom een modieuze oplossing bij een maatje meer of tijdens de zwangerschap. Overigens hoort de tankini bij de laatste badmode trends en kun je hem leuk combineren met een hippe bikinislip.

Een stapje verder dan de tankini is het BURANO badpak van FANTASIE. Hier heb je het qua keuze een stukje makkelijker, want je hoeft maar één kledingstuk te kiezen. Het badpak is meester in het flatteren van je lichaam. Te brede heupen, een buikje of grote borsten worden met dit badpak minder opvallend worden gemaakt en de print helpt mee aan een slank kledend effect.

De bijpassende BURANO bikinibroekjes zijn in 2 varianten verkrijgbaar. Kies de stijl die jij het meest comfortabel vindt. Zo is er mid-size model of als je van een hoge taille houdt een hipstermodel die in hoogte verstelbaar is.

Profiteer nu van onze lente-actie, 5% korting op de nieuwste BURANO bikini’s, tankini’s en badpakken. Gratis thuisbezorgd EN je krijgt een strandtas cadeau met code: SS21

 • FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd

   59,95

  EU maten 70-100 D-G, 70-95 H-I, 70-90 J en 70-85 K-M • Productcode FS7020PAC

  Fullcup bikini top met beugel en sidesupport.
  FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd

   57,95

  EU maten 65-85 D-I • Productcode FS7022PAC

  Voorgevormde bandeau bikini met beugel, te dragen strapless of met bandjes als halter.
  FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano bandeau bikini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd

   54,95

  EU maten 65-90 D-I, 70-90 J en 70-85 K • Productcode FS7021PAC

  Bralette bikini top met beugel, spaghettibandjes en plooitjes in het midden van de cups.
  FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano bikini broekje

   35,95

  Maten XS, S, M, L, XL en 2XL • Productcode FS7025PAC

  Medium hoog bikini broekje.
  FANTASIE Burano bikini broekje.FANTASIE Burano bikini broekje.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano in hoogte verstelbaar bikini broekje

   39,95

  Maten S, M, L, XL en 2XL • Productcode FS7027PAC

  In hoogte verstelbaar bikini broekje
  FANTASIE Burano in hoogte verstelbaar bikini broekje.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano bralette bikini met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd

   89,95

  EU maten 70-90 D-I en 70-85J • Productcode FS7024PAC

  Tankini top met ingebouwde bh en beugel.
  FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano tankini met beugel, licht-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product
 • FANTASIE Burano badpak met beugel, niet-voorgevormd

   104,95

  EU maten 70-90 D-I • Productcode FS7028PAC

  Badpak met beugel, niet-voorgevormd cups.
  FANTASIE Burano badpak met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano badpak met beugel, niet-voorgevormd.FANTASIE Burano full cup bikini met beugel, niet-voorgevormd.
  View Product