Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Yes, de voorpret op de zomer kan met deze BURANO bikini’s van FANTASIE beginnen!

Heb je de eerstvolgende vakantie al geboekt? Of ben je van plan dat te doen? Niks leukers dan die voorpret! Je kunt de voorpret van jouw volgende vakantie vergroten door nu op gemakje door de nieuwe collectie BURANO bikini’s, tankini en badpak van FANTASIE te gaan. Ga er dus maar goed voor zitten – zet eventueel je zonnebril alvast op – en scoor die nieuwe, leuke bikini! Waan je alvast in tropische temperaturen en shop nu je nieuwe BURANO bikini.

Laat die zonnige zomerdagen maar komen!

Ben jij ook zo gek op bikini’s? Alles aan de bikini schreeuwt zomer! Zon, zee, strand: bikini! Heerlijk. Of je nu naar het buitenland op vakantie gaat of besluit om dit jaar in eigen land door te brengen, jij voelt je pas écht in je element als je in de buurt van water bent. Heerlijk zonnend en zwemmend aan het strand, in een gezellig buitenzwembad of een van de vele natuurwateren die ons land rijk is. Je geniet als je vanaf een boot een duik kunt nemen en je komt tot rust als de warme zonnestralen je huid laten tintelen.

Een heerlijke stranddag of zonvakantie begint bij een BURANO bikini, tankini of badpak

Je hebt keuze uit 3 verschillende BURANO bikini tops met beugel, een bandeau, een bralette en een fullcup model. De beugels in de BURANO bikini tops bieden extra ondersteuning en zorgen ervoor dat de bikini in het juiste model blijft. En dat is heel belangrijk. Een bikini moet goed zitten, wanneer je deze past, maar ook daarna moet de bikini goed blijven zitten. Je wilt je vrij kunnen bewegen en ook tijdens het zwemmen of tijdens een potje volleybal op het strand moet de bikini goed blijven zitten. Daar hebben ze bij FANTASIE goed over nagedacht en zijn de BURANO bikini’s vanuit dit oogpunt gemaakt.

Bij de BURANO bandeau lijkt het alsof de bikinitop om je borsten is gewikkeld. Je kunt de top strapless of met bandjes dragen als halter. Voel je je meer thuis bij een klassieke versie van een bikini bovenstuk? Kies dan voor de BURANO fullcup model met extra side support. Mag het van jou wel een beetje spannend zijn? Probeer dan de BURANO bralette met dunne spaghettibandjes en die je in hoogte kan variëren.

Naast de Burano bikini tops is er ook een BURANO tankini. Deze flatteert een buikje en is daarom een modieuze oplossing bij een maatje meer of tijdens de zwangerschap. Overigens hoort de tankini bij de laatste badmode trends en kun je hem leuk combineren met een hippe bikinislip.

Een stapje verder dan de tankini is het BURANO badpak van FANTASIE. Hier heb je het qua keuze een stukje makkelijker, want je hoeft maar één kledingstuk te kiezen. Het badpak is meester in het flatteren van je lichaam. Te brede heupen, een buikje of grote borsten worden met dit badpak minder opvallend worden gemaakt en de print helpt mee aan een slank kledend effect.

De bijpassende BURANO bikinibroekjes zijn in 2 varianten verkrijgbaar. Kies de stijl die jij het meest comfortabel vindt. Zo is er mid-size model of als je van een hoge taille houdt een hipstermodel die in hoogte verstelbaar is.