Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

ONTDEK DE CHANTELLE LINGERIE COLLECTIE & TRENDS SS2021

Om zomerproof 2021 te zijn, kunnen we maar beter beginnen bij de basis. Onze lingerie. CHANTELLE heeft een geschiedenis in het maken van lingerie die je elke dag kunt dragen, maar die er niet ‘alledaags’ uitziet. Het merk brengt elk seizoen weer een lingeriecollectie uit waarin iedere vrouw zich kan vinden. Dat kan zeker gezegd worden van de zomer collectie 2021, waar een modieuze twist aan de basic collectie wordt toegevoegd.

De bh’s zijn erg draagbaar, met de kenmerkende Parijse twist waar CHANTELLE bekend om staat. Het zijn stuk voor stuk mooi gestructureerde bh’s en zeer vrouwelijke slips, uitgevoerd met een flair voor de perfecte details.

Elk seizoen ontwerpt het merk CHANTELLE diverse nieuwe lijnen in lingerie. Van stoer tot sexy, met dat onmiskenbare vleugje glamour. Elke lijn heeft dat echte must-have model, dat bij jouw lichaamsvormen past. De aandacht voor de kleinste details maakt ieder ontwerp uniek. Of het nou gaat om perfect zittende T-shirt bh’s, beugel- en balconette bh’s, of om push-ups, elke variatie is mogelijk. Daarnaast is er een grote variëteit aan kleuren en patronen. Romantisch, chic of verleidelijk, in basic tinten of in de nieuwe seizoenskleuren. Een mooie, bijpassende slip, hipster, tanga of string maakt je setje compleet. Daarmee is CHANTELLE lingerie de perfecte combinatie van luxe, elegantie en draagcomfort, die de frivole uitstraling van vrouwen onderstreept.

Wat is nieuw bij CHANTELLE zomer 2021?

Volgens CHANTELLE is lingerie niet enkel iets dat verborgen zit onder je kleren, maar de basis is van alle outfits die je erop draagt. Het Franse merk streeft dan ook naar het benadrukken van de schoonheid van vrouwen. Hun nieuwe collectie? Die bevestigt dat alleen maar!

CHANTELLE brengt ieder seizoen nieuwe lijnen en kleuren die anticiperen op nieuwe mode en trends, en tegelijkertijd de klassieke, geliefde bh-stijlen blijft aanbieden. Klassieke stijlen van CHANTELLE zoals DAY TOT NIGHT, CHIC ESSENTIAL, EVERY CURVE, ORANGERIE, PARISIAN ALLURE en PONT NEUF zijn het hele jaar door verkrijgbaar in basiskleuren, aangevuld met een limited edition kleur die in beperkte oplage ieder seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn. Voor zomerseizoen 2021 zijn de kleuren pink pearl, citrus, cappuccino, spark orange, pink sand, ocean green en saphir nieuw.

Van CHANTELLE zien we in de zomercollectie 2021 ook een prachtig aanbod van lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat die niet alleen ongelofelijk ondersteunend zijn, maar ook een gelift en gestroomlijnd silhouet creëren.

Ook de neutrale nude kleuren zijn een andere trend die in opkomst is en erg populair blijkt te worden. Het transformeren van een alledaagse basiskleur door het toevoegen van luxe materialen, details of borduursels creëert een mooie maar subtiele CHANTELLE basis lingerie-collectie.

De hele CHANTELLE collectie 2021 bekijk je hier »