Bikini trend 2021 Mix & Match de FREYA Cala Fiesta bikini | BHSUPPORT

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Bikini trend 2021 Mix & Match jouw FREYA Cala Fiesta bikini

Val voor deze FREYA Cala Fiesta bikini’s in prachtige pasteltinten! Géén neutrale bikini styles dit seizoen: deze zomer draait het om kleur! En hoe kleurrijker, hoe beter: aquablauw, lila, zonnig geel en pink… opvallen (en stralen!) doe je sowieso. Bovendien flatteren deze pastelkleurtjes elk huidtype.

Het kleurpallet van de FREYA Cala Fiesta bikini’s met pasteltinten in o.a. aquablauw, lila, zonnig geel en pink bepalen het beeld bij de verschillende stijlen, die volop gemixt en gematcht kunnen worden. Dit maakt deze serie een onmisbare eyecatcher waarin jij gezien wil worden deze zomer. De FREYA Cala Fiesta bikini is erg geschikt voor als je een grotere cupmaat hebt en de voorgevormde Cala Fiesta bikini top gaat tot cup L, de Cala Fiesta plunge bikini top tot cup L en de Cala Fiesta bralette tot cup I. De bikini tops zitten net zoals je gewend bent van de FREYA lingerie. Dat houdt in: voldoende ondersteuning en stevigheid.

FREYA Cala Fiesta Mix & Match

Met de FREYA Cala Fiesta bikini tops kun je alle kanten op en Mix & Match je met de vier bijpassende bikini broekjes. Elk model van boven- en onderstuk kan worden gemixt. Bijvoorbeeld de Cala Fiesta bralette met het brazilian bikini broekje in dezelfde print of als je dat leuker vindt met de andere print in het lage bikini broekje met dunne verstelbare touwtjes aan de zijkant. Als je net zo enthousiast bent over deze leuke FREYA Cala Fiesta bikini’s wacht dan niet te lang, want het is een limited edition serie en op=op.

Haast je, want deze Cala Fiesta setjes van Freya gaan héél snel… shop ze voor het te laat is!