Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Stel Olympische eisen aan je sport bh

al jouw favoriete blog onderwerpen

Anita - BH deskundige
mei 14, 2018

Wat verwacht een Olympische schaatsster van haar sport bh?

Gaaf hè, die geweldige prestaties van het Nederlands team bij de Olympische Winterspelen van 2018 in PyeongChang. Daar kunnen we met recht trots op zijn! Onze schaatsdames presteren fenomenaal in hun gestroomlijnde pakken. En reken maar dat ze professionele sport bh’s dragen. Want een topschaatsster moet een topprestatie neerzetten. Alles moet op dat ene moment kloppen. Dan laat je niets aan het toeval over. Je borsten moeten in voorovergebogen houding stil tegen de romp gedrukt blijven. Niets mag onnodig bewegen, want zelfs de kleinste verstoringen kunnen je zomaar een podiumplaats kosten. En tepels die te zien zijn door je oranje tweede huid? Een absolute no-no!

  • De toegevoegde waarde van de Freya Sonic
  • Zie jij tepels?
  • Freya Sonic, ook prima voor ‘rechtop’-sporten
  • Go Team NL!

De toegevoegde waarde van de Freya Sonic

Bij schaatsen zit het voordeel van een goede sport bh niet in bounce-reductie. Zo veel schokken hoeven er niet te worden opgevangen. Maar door de voorovergebogen houding van je romp willen je borsten graag naar voren, en in die richting bieden de meeste bh’s vrijwel geen steun. De Freya Sonic doet dit wel. Gladde cups met padding houden je borsten onzichtbaar tegen de romp. Ook in voorwaartse richting, want de stof van de cups is van een stevige, niet-elastische stof. Daarom is de Sonic bij uitstek geschikt voor sporten waarbij je veel in voorovergebogen houding presteert. Zoals schaatsen, wielrennen en roeien. BH Support is jouw beste supporter!

Zie jij tepels?

Het is koud op de schaatsbaan. En op een Olympische schaatsbaan ritselt het van de paparazzi. Die leggen genadeloos alles vast. Wil je dan op de foto met twee tepels die zichtbaar door je strakke schaatspak priemen? Nee! Daarom heeft de Freya Sonic een zachte padding die je tepels bedekt houdt. En zo moet het. Want jij hebt hard getraind, jij zet een prestatie neer. De aandacht moet naar de HELE prestatie, niet naar details zoals harde tepels. Zeg nou zelf!

Freya Sonic, ook prima voor ‘rechtop’-sporten

De Sonic is een geweldige allround sport bh. Niet alleen voor sporten waarin je veel in voorovergebogen houding presteert. Ook voor de meest uiteenlopende medium tot high impact ‘rechtop’-sporten zoals tennis, volleybal of fitness is de Sonic prima geschikt. Je hoeft geen Olympische schaatsdame te zijn om in een top-bh te mogen rondlopen!

Go Team NL!

Wij wensen de Nederlandse schaatssters Anice Das, Jorien ter Mors en Marrit Leenstra zondag 18 februari heel veel succes bij de spannende 500 meter Finale.

Grijp de medaille met Freya Sonic

En jij? Wil jij ook succesvol trainen en presteren? Grijp je medaille met Freya Sonic. Meer weten over de Sonic?

 

JE LEEST HET HIER »

featured image


Heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag?

Neem dan contact met ons op via contact of stel je vraag op de live-chat


Contact

Dezelfde dag verstuurd

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Zijn ze vóór 12.00 besteld? Dan worden ze dezelfde werkdag nog verstuurd.

Gratis verzending

Premium producten worden binnen Nederland en Europa gratis thuisbezorgd. Als brievenbuspakje passen ze door de brievenbus, ook als je niet thuis bent. [Nederlandse bestellingen zijn traceerbaar met track & trace. De post bezorgt standaard binnen twee werkdagen.]

Onbeperkte omruilservice

Product past niet goed of model is niet geschikt? Je kunt onbeperkt ruilen totdat je tevreden bent. Het retoursturen van een brievenbuspakketje kost je slechts verzendkosten. Wij versturen je nieuwe product gratis.

14 dagen bedenktijd

Zie je van je bestelling af? Je kunt de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maximaal binnen 14 dagen na ontvangst van het product, op je bankrekening teruggestort.