Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Kan ik ook langskomen?

Helaas kunt u wegens de coronamaatregelen tijdelijk niet bij ons langskomen om te passen. Wij hebben een kleine winkel en kunnen hierdoor jammer genoeg geen 1,5 meter afstand waarborgen. Het is begrijpelijk als u niet zeker bent welke maat u nodig heeft, u verschillende maten wil uitproberen. Gelukkig is er nog wel mogelijkheid om uw bestelling op te komen halen aan de winkel om toch thuis te kunnen passen!

Wil je je medische- of sport bh graag passen? Dan ben je van harte welkom om te komen passen. Let op: je kunt niet zonder afspraak langs komen, wij zijn géén lingerie winkel maar een webshop met beperkte en eenvoudige gelegenheid om te kunnen passen. Om die redenen kunnen we helaas dus geen afspraken maken voor lingerie of badkleding aangezien deze producten ook niet op dezelfde locatie liggen.

Alleen op afspraak,

Omdat op afspraak wordt gewerkt, kun je ongestoord en in alle rust overleggen en de diverse modellen medische- of sport bh’s passen. Zo weet je zeker dat je slaagt en dat eventueel ruilen je bespaard blijft.

Wanneer kan ik een afspraak maken?

Je kunt een afspraak maken voor jezelf, maar je mag natuurlijk ook je (sport)vriendinnen meenemen. Om te passen, kun je van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bij ons terecht.

Hoe kan ik een afspraak maken

Afspraken kunnen op kort termijn gepland worden met voorkeur in de middag. E-mail info@bhsupport.nl, chat via de webshop of bel 036 5371702, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Sport- en medische bh’s

Gezien de omvang van de collectie is er helaas geen mogelijk om óók lingerie en badmode te komen passen. Lingerie en badmode kunnen uitsluiten online besteld en geruild worden.

Gelden online aanbiedingen en bedenktijd ook in de winkel?

Kortingen en aanbiedingen gelden niet als je langskomt. Aankopen kunnen alleen geruild worden, wij geven geen geld terug.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons contant betalen of via jouw Mobiel Bankieren App, afrekenen met pinautomaat of creditcard is niet mogelijk.

Wat is het adres?

Giraffeweg 47, 1338 HN Almere Buiten. Geen parkeerkosten.