Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

BLOGGEN VOOR BH SUPPORT?

Als jij óók een leuk verhaal hebt, laat het ons horen

Wij, en andere klanten, zijn erg benieuwd naar wat jij van onze sport bh’s vindt. Wij horen graag jouw echte mening, zowel de positieve als de negatieve punten. Lijkt het je leuk om over jouw ervaringen te schrijven en heb jij een vlotte pen, dan kun je gastblogger voor ons worden. Dat werkt zo:

Sport bh en sportslip

Van ons krijg jij het onderwerp van je verhaal: een sportset bestaande uit een sport bh en sportslip. Jij gaat erin sporten, en je vertelt ons in een gastblog hoe de sportset je bevalt. Deed de bh wat hij moest doen? Bleef alles op z’n plaats? Kon je comfortabel sporten of zat hij je in de weg? Wat is handig aan het model en wat niet?

Kans op een fotoshoot

De komende maanden willen wij meer real-life stories van echte sportvrouwen op onze website publiceren. Daarom selecteren wij iedere maand één verhaal uit de blogs. Is het jouw verhaal, dan krijg jij een professionele fotoshoot aangeboden. Die vindt plaats bij jou in de buurt. Indoor of outdoor, wat aansluit bij jouw work outs. Zo krijgen onze lezers een beeld van de blogsters, en natuurlijk krijg jij jouw foto’s ook!

Wat moet je doen?

Lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Of heb jij een blog waarbij je kan aantonen hoeveel bezoekers je elke maand hebt? Gecombineerd met actieve social media kanalen? Schrijf je geregeld nieuwe artikelen en zie je een link tussen BH Support en jouw blog?

Stuur een mail met je naam, adresgegevens, bh-maat en welke sport je beoefend naar info@bhsupport.nl.

We horen graag van je!
Anita van Elmpt

Deze week in de spotlight: ROSA FAIA 'BEACH ROMANCE' bikini's en badpakken. Jouw voordeel 20% KORTING en strandtas CADEAU!

Je kortingscode is HOLIDAY
X