Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Compressie bh

Compressie bh biedt tegendruk bij zwelling

Bij een ingreep in het borstgebied treedt vaak zwelling op. Dit is niet alleen bij een operatieve ingreep het geval, je ziet het ook wel bij chemotherapie en bestraling. Zwelling is het natuurlijke antwoord van het lichaam op beschadiging. Helaas werkt het de genezing ook tegen, want door zwelling ontstaat spanning op de huid of wond. Door teveel trek raakt de huid verder beschadigd en genezen littekens minder mooi.

 Lees Meer

Sorteer producten
Filter producten
Filter producten
 • Anita care bh met voorsluiting Compression – zwart

   89,75

  Beste keuze en direct leverbaar in omvang EU 65 t/m 110 en cupmaten A, B, C, D en E.

  Beste keus na elke type borstoperatie, bij chemo-, bestralingstherapie en lymfoedeem.
  Anita medische compressie bh zwart
  View Product
 • Anita care bh met voorsluiting Compression – champagne

   89,75

  Beste keuze en direct leverbaar in omvang EU 65 t/m 110 en cupmaten A, B, C, D en E.

  Beste keus na elke type borstoperatie, bij chemo-, bestralingstherapie en lymfoedeem.
  Anita medische compressie bh met voorsluiting champagnekleur
  View Product
 • Anita sport bh met voorsluiting Frontline – zwart

   55,95

  Direct leverbaar in de EU maten: 65 t/m 100 en cupmaten A, B, C, D en E.

  Sport bh met voorsluiting die ook geschikt is voor kleine- en middelgrote ingrepen.
  Anita bh met voorsluiting zwart detailAnita bh met voorsluiting zwart achterkantFrontline sport BH 5523Anita bh met voorsluiting frontline zwart
  View Product
 • Anita sport bh met voorsluiting Frontline – wit

   55,95

  Direct leverbaar in de EU maten: 65 t/m 100 en cupmaten A, B, C, D en E.

  Sport bh met voorsluiting die ook geschikt is voor kleine- en middelgrote ingrepen.
  Anita medische bh met voorsluiting detailAnita medische bh met voorsluiting achterkantAnita bh met voorsluiting wit bhsupport
  View Product
 • Anita sport bh met voorsluiting Frontline – huidskleur

   55,95

  Direct leverbaar in de EU maten: 65 t/m 100 en cupmaten A, B, C, D en E.

  Sport bh met voorsluiting die ook geschikt is voor kleine- en middelgrote ingrepen.
  View Product
 • Anita care bh met voorsluiting Calmia – huidskleur

   64,95

  In omvang 75 t/m 100 en cupmaten A, B, C en D.

  Zeer goede keus na elke type borstoperatie, bij chemo-, bestralingstherapie en lymfoedeem.
  View Product

MEER INFORMATIE OVER JOUW MEDISCHE BH

Er zijn een aantal factoren van invloed op je bh maat

Afhankelijk van de ingreep zul je de medische bh gemiddeld 4 weken tot enkele maanden dag en nacht, dus 24 uur per etmaal, dragen. Het borstgebied is na de operatie gevoelig, pijnlijk en gezwollen. Het is dus prettig als de bh comfortabel zit. Het is raadzaam om twee opeenvolgende cupmaten te bestellen zodat er altijd één goed past, afhankelijk van hoe de operatie verloopt. Kies er één in de eigen of de met de chirurg besproken cupmaat, en kies er één een cup-maat groter. Een operatieve ingreep veroorzaakt vaak zwelling van de borst(-en) en dan is een ruimere cupmaat wel zo prettig. Blijkt de grotere cupmaat na de operatie niet nodig, dan kan de BH met de te grote cup (mits ongebruikt) worden geruild tegen een bh met de juiste cupmaat.

Vraag ons om advies waneer je chirurg geen tips heeft gegeven

Hoe weet je welke bh voor jou het meest geschikt is direct na je borstoperatie? Soms geeft de chirurg al van tevoren nuttige tips voor het traject na de operatie. Hij vertelt waar je op moet letten bij de aanschaf van de medische bh, en welk model in jouw specifieke situatie het meest geschikt is. In dit geval kun je online zelf je keus bepalen. Heb je geen duidelijke informatie gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het dragen van een medische bh bevordert het herstel

Al direct na de ingreep is de borst gezwollen en gevoelig. Een medische bh is elastisch en biedt een gelijkmatige druk, waardoor hij direct zwelling en oedeemvorming helpt tegengaan. Daarnaast houdt hij de borsten stevig en rustig op hun plaats. Hoe minder het aangedane weefsel beweegt, hoe rustiger en sneller het genezingsproces verloopt.
Het juiste moment om de medische bh te gaan dragen is dan ook direct na de operatie. Dit verkleint de kans op pijn, infecties, overtollige littekenvorming en andere complicaties aanzienlijk, waardoor de uiteindelijke resultaten beter zullen zijn.

Persoonlijk advies

Medische bh’s zijn doorgaans niet in gewone lingeriewinkels in de buurt te vinden. Bij ons kun je terecht voor bh’s die bij uitstek na borstoperatie of bij borstaandoeningen geschikt zijn. Direct online bestellen is de snelste manier. Ben je niet 100% zeker van je zaak, stuur ons dan een mail – info@bhsupport.nl. Schrijf je verhaal en vermeld o.a. om wat voor soort borstoperatie het gaat, wat je wensen zijn en wat je bh-maat is. Binnen een werkdag ontvang je van Anita per e-mail een passend advies.

Persoonlijk advies op maat

Wellicht stel je op prijs op persoonlijk contact. De praktijkruimte aan huis in Almere biedt de mogelijkheden om jouw specifieke situatie te bespreken en de diverse bh’s te proberen. Je privacy is gegarandeerd omdat uitsluitend op afspraak wordt gewerkt. Onze klanten komen uit heel Nederland, zij nemen de afstand voor lief omdat ze weten dat ze in één keer de juiste medische bh zullen vinden. Afspraken kunnen op korte termijn gepland worden. E-mail info@bhsupport.nl, maak je afspraak via de live chat of bel 036 5371702, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Dezelfde dag verstuurd

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Zijn ze vóór 12.00 besteld? Dan worden ze dezelfde werkdag nog verstuurd.

Gratis verzending

Premium producten worden binnen Nederland en Europa gratis thuisbezorgd. Als brievenbuspakje passen ze door de brievenbus, ook als je niet thuis bent. [Nederlandse bestellingen zijn traceerbaar met track & trace. De post bezorgt standaard binnen twee werkdagen.]

Onbeperkte omruilservice

Product past niet goed of model is niet geschikt? Je kunt onbeperkt ruilen totdat je tevreden bent. Het retoursturen van een brievenbuspakketje kost je slechts verzendkosten. Wij versturen je nieuwe product gratis.

14 dagen bedenktijd

Zie je van je bestelling af? Je kunt de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maximaal binnen 14 dagen na ontvangst van het product, op je bankrekening teruggestort.