Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Over BHsupport en Anita van Elmpt

BHsupport is opgericht door Anita van Elmpt. Voordat het zover was heeft zij zich intensief voorbereid. Zo deed zij uitgebreid studie naar alles wat met sport bh’s te maken heeft. Welke onderzoeken zijn er naar het nut van het gebruik gedaan? Wat doet sporten met kleine, gemiddelde en grotere borsten? Waar let je op voor een goed advies? Dankzij de unieke combinatie van persoonlijke ervaring en grote kennis van zaken is zij als geen ander in staat om iedere vrouw de juiste ondersteuning te bieden.

Voor de start van BHsupport heeft Anita twee jaar geïnvesteerd in het langdurig testen van tientallen en nog eens tientallen sport bh’s. Niet alleen de sport bh’s die in Nederland in winkels verkrijgbaar zijn maar echt wereldwijd. Anita was ervan overtuigd dat het beter kon. Ze heeft gelijk gekregen en bewijst dat met BHsupport.

Getest

Alle sport bh’s zijn uitgebreid getest op ondersteuning, comfortabelheid, pasvorm, duurzaamheid en vochtafvoer. Zowel borstspecialisten als sportvrouwen beoordeelden de sport bh’s. In samenwerking met een vijftiental grote sportscholen in de regio Hilversum / Utrecht heeft Anita maandenlang doorgebracht in de dameskleedkamers. Op deze manier was het mogelijk om in de praktijk te ervaren welke sport bh’s nu daadwerkelijk hun werk goed doen, wat vrouwen werkelijk willen en hoe het nu zit met de behamaten.

Selectie

Op basis van deze kennis is de website tot stand gekomen met een tiental van de beste sport bh’s. De geselecteerde sport bh’s van BHsupport zijn niet van één bepaald merk maar een verzameling van de allerbeste sport bh’s uit de hele wereld. Dit geeft de vrijheid en objectiviteit om steeds op zoek te blijven naar ‘de ideale sport bh’.
Een standaard sport bh bestaat niet! Geen enkele vrouw heeft hetzelfde figuur, dus ook elke sport bh zit anders. Een goede sport bh moet bij jou passen. Dat is de missie van BHsupport!

Nergens vind je een betere en grotere keuze

BHsupport neemt alleen met de beste producten genoegen en heeft uitsluitend topkwaliteit in huis. De sport bh’s zijn zorgvuldig gekozen en nauwkeurig getest. Van cup AA tot L is er keus uit bijna 200 maten.

  • Cup AA, A, B, C, D, DD, E, F, G, H, I , J, K en L
  • Omvang 65 t/m 130
  • Support levels; low, medium, high en extreme. Dus voor yoga, pilates, golf, nordic walking, fitness, fietsen, schaatsen, wintersport, aerobics, balsporten, tennis tot en met atletiek, hardlopen en paardrijden. Maar ook om dagelijks te dragen en medische bh’s voor borstaandoeningen
  • Alle sport bh’s zijn geselecteerd op een hoge functionaliteit, heerlijk comfortabel, de best mogelijke pasvorm en gemaakt van de nieuwste generatie materialen
  • Leverbaar in zwart, wit, nude en diverse kleuren
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Geen enkele gangbare winkel of webwinkel heeft dezelfde kwaliteit in huis, maatvoering en advies

Persoonlijke service

BHsupport biedt persoonlijke benadering en begeleiding. Een gedegen advies en een uitstekende service. Je kunt veilig en vertrouwd kopen en genieten van de uitgebreide praktijkkennis over alle sport bh’s in de collectie. Uniek is de (online) SPORT BH TEST. Met behulp van deze analyse ontvang aan de hand van de antwoorden de volgende werkdag een advies op maat. Het geeft duidelijke uitleg welke sport bh het beste bij jou past.

Een eerlijke prijs

BHsupport heeft alle beschikbare sport bh’s samen met borstspecialisten en sportvrouwen uitvoerig getest. Alleen de allerbeste modellen zijn geselecteerd voor de collectie. De kans op een miskoop is er dus niet! Prijzen van sport bh’s variëren sterk. Kwaliteit, prijs en service zijn onherroepelijk aan elkaar verbonden. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Je zult bij ons beslist niet teveel betalen. En op iets langere termijn ben je met deze sport bh’s zelfs goedkoper uit! Een goedkope bh is gemaakt van materiaal dat sneller lubbert door het intensieve gebruik en na iedere wasbeurt iets van de pasvorm verliest.

Bij BHsupport vind je de juiste sport bh die je steeds weer draagt

Het aankopen van een sport bh begint met een persoonlijke analyse van je maat, figuur, sportieve belasting en meer. We besteden zorg en aandacht aan de beste keus voor jou. Onze sport bh gebruik je ook over een paar maanden nog met plezier.

Tevreden sportvrouwen

Voor BHsupport is het belangrijk dat je overtuigd en tevreden bent van je aankoop. Dit vergroot je plezier bij het sporten. Ons grootste compliment is wanneer een gebruikster bij ons terug komt als zij toe is aan een nieuwe sport bh.

Kopen via internet, makkelijk en veilig

Een van de belangrijkste reden om sport bh’s via de webshop te kopen is het gemak. Je bent niet gebonden aan tijd. Daarnaast is de gratis thuisbezorging een reden om voor BHsupport kiezen. Ook als je niet thuis bent wordt de bestelling gewoon bezorgd. De envelop met sport bh past immers in iedere brievenbus. Bij het passen kan het eventueel gebeuren dat de maat of het model toch minder goed zit. Het is gemakkelijker dan ruilen bij een gewone winkel omdat je de envelop met sport bh in iedere brievenbus in de buurt kunt deponeren. Ideaal als je minder tijd of zin hebt om uitgebreid te winkelen.

In de Beneleux is BHsupport de enige winkel gespecialiseerd in sport bh’s

Het is een duidelijke keuze geweest om de sport bh’s, die afkomstig zijn uit de hele wereld, via deze website aan te bieden. Voor sport bh’s geldt dat je een ruime keus moet hebben in modellen, maten, sportieve belastingen en kleuren om iedere vrouw de juiste sport bh aan te kunnen bieden. De specialistische kennis en ervaring van BHsupport is nergens te koop. Als geen ander weten wij precies hoe de sport bh zit, functioneert en draagt. Geen enkele gangbare winkel of webwinkel heeft dezelfde kwaliteit in keus, maatvoering en advies.